icon-pro-vol

SALUT!

De ce voluntar?

Având vieți ocupate poate fi greu să gasești timp pentru a fi voluntar. Cu toate acestea, beneficiile voluntariatului pot fi enorme. Voluntariatul oferă ajutor vital persoanelor aflate în nevoie, cauzelor sensibile și comunității tale, iar pentru tine, Voluntarul, beneficiile pot fi însă și mai mari. Voluntariatul te poate ajuta să gasești prieteni, să te conectezi cu comunitatea, să înveți noi abilități și chiar să avansezi în carieră.

Misiune - Viziune - Valori

Misiunea noastră

PRO-VOLUNTARIAT încearcă să evidențieze, să sprijine și să motiveze voluntariatul în judetul Olt și regiunea S-V Oltenia. Dorim să creștem capacitatea organizațiilor non-guvernamentale care se bazează pe voluntari, conectându-i cu oameni care sunt dispuși să-și ofere abilitățile și energia. Oferim instruire, consiliere, promovare, resurse și recunoastere pentru persoane și organizații comunitare implicate în voluntariat.

Viziunea noastră

Voluntariatul este un pilon în viața tuturor.

Valorile noastre

Încurajarea

Încurajăm oamenii să obțină experiențe de voluntariat plăcute și benefice pentru ei și pentru comunitate.  Încurajăm organizațiile să ofere experiențe de voluntariat benefice pentru oamenii din comunitate.

Etica

Acționăm etic, deschis și transparent în tot ceea ce facem.

Binele comun

Lucrăm pentru binele comun al comunității noastre și îmbunătățirea calității vieții membrilor acesteia.